• Tuukka

Kausi 2020 startattu!!

Kausi 2020 on aloitettu viikko sitten testien muodossa Lonaton ja Adrian radalta, Italiassa. Tässä vaiheessa voidaan ilmoittaa, että tulen jatkamaan Kohtala Sportsin kuljettajana jo kolmatta vuotta.


Talven aikana oli hienoa huomata, että isot tehtaat kuten Tonykart, Birel, Parolin, Energy sekä muutamat muut pienemmät tiimit olivat kiinnostuneita saamaan minut kuljettajaksi. Tonykartin kanssa asiat etenivät pisimmällä, mutta tulimme lopulta yhdessä siihen tulokseen, että jatkan tutussa Kohtala Sports -tiimissä Redspeed rungolla, joka on myös Tonykartin tehtaasta tuleva merkki. Asioita mietittiin talven aikana kovasti moneltakin kantilta, mutta tulimme lopulta siihen tulokseen ettei kukaan noista pysty tarjoamaan minulle tässä kohtaa uraani mitään parempaa pakettia mitä saan Kohtala Sportsin kuljettajana.


Kartingissa menestyminen on monen osa-alueen summa ja se mitä me olemme kahden ensimmäisen vuoden aikana tällä tiimillä saaneet aikaiseksi on jotain sellaista, mitä on turha heittää roskikseen. Näissä hommissa jatkuvuus ja luottamus ympärillä oleviin ihmisiin ja kalustoon on äärimmäisen tärkeää.


Kausi 2020 tulee olemaan tämän astisen urani kannalta tärkein vuosi ja uskon, että tällä tutulla porukalla ja tutulla vahvalla kalustolla, niin runko kuin moottori-puolella, me tulemme tosissaan taistelemaan Suomenmestaruuden lisäksi WSK-, Champions of the Future-, EM- ja MM-mitalista. Viime kaudella nähtiin mihin vauhti riittää ja tällä kaudella ovat kaikki valmiita tekemään enemmän töitä, että meidän unelmat toteutuu. Itse olen myös vuoden kokeneempi.


Tällä viikolla jatkuu 4 päivän testit Lonatossa ja Castelletossa ja ensi viikolla on edessä ensimmäinen WSK Super Master -osakilpailu Adriassa.


Kiitos tehtaille ja tiimeille, jotka ovat olleet minusta kiinnostuneita. Vielä on karting vuosia jäljellä tämänkin vuoden jälkeen, joten alkutalvesta alkaa taas uudet väännöt.


Kiitos myös yhteistyökumppaneille, jotka ovat lähteneet jo tälle kaudelle mukaan. Lähiviikkoina jatkuu tuollakin saralla työnteko, että saadaan koko kauden budjetti kokoon ja kausi ajettua suunnitellusti läpi.

-Tuukka-

Tiimipäällikkö Jussi Kohtala ja meikäläinen