top of page

TIIMI TUUKAN TAKANA:

JUSSI KOHTALA

Kohtala Sportsin omistaja - Jussi Kohtala - vastaa managerin ominaisuudessa Tuukan kaikista sopimuskuvioista. Jussilla on 20 vuoden kokemus oman tallinsa pyörittämisestä sekä oma menestyksekäs 16 vuoden ajoura takana.

OSSI OIKARINEN

Ossi Oikarinen on vastannut datainsinöörin työstä Tuukan taustalla niin simulaattorissa kuin kaudella 2021 mukaan tulleissa formula 4 testeissä. Ossin vastuulla on ollut myös Tuukan ajotyylin kehittäminen formuloihin sopivaksi, työskentelyn hiominen kisainsinöörin kanssa sekä englannin kielen kehittäminen motorsport ympäristöön sopivaksi.

TOMMI PÄRMÄKOSKI

Kuortane Olympic Training Center on valinnut Tuukan tukiurheilijakseen ja sitä kautta Tuukan valmennukseen on saatu mukaan myös F1-kuljettaja Sebastian Vettelin ja Valtteri Bottaksen entiset fysiikkavalmentajat Tommi Pärmäkoski ja Jaakko Ojaniemi.

CFA Academy

Seinäjoelta maailman kartalle ponnistava CFAcademy on rakentanut F1 tason ajosimulaattorin Tuukan käyttöön. Simulaattorin pääarkkitehti Andy Symonds tunnetaan usean F1-tallin ajosimulaattori-projektin takaa.

FLYING FINN ACADEMY

Flying Finn Academy -maajoukkue on ollut mukana Tuukan valmennuksessa jo kaudesta 2019 lähtien. Flying Finn Academyn valmennusohjelmaan ovat kuuluneet mm. Kimi Räikkönen, Heikki Kovalainen, Valtteri Bottas, Esapekka Lappi ja Teemu Suninen.

KOIRANEN KEMPPI MOTORSPORT

Tuukka aloitti kaudella 2021 Formula 4 -testit Marko Koirasen tallissa, jonka kautta monet nykyiset F1-kuljettajat ovat rakentaneet uraansa. Kaudella 2022 yhteistyötä jatkettiin uuden Koiranen Kemppi Motorsport -nimen alla. Testien lisäksi Tuukka on ajanut kyseisen tallin kalustolla muutamia formula kisalähtöjä Suomessa kausien 2021-2022 aikana ja voittanut ne kaikki.

Ulkomaan Formula-4 testeistä ovat vastanneet viimeisen 2 vuoden aikana Prema, Campos ja Iron Lynx.

bottom of page