TIIMI TUUKAN TAKANA:

JUSSI KOHTALA

Kohtala Sportsin omistaja - Jussi Kohtala - vastaa managerin ominaisuudessa Tuukan kaikista sopimuskuvioista. Jussilla on 19 vuoden kokemus oman tallinsa pyörittämisestä sekä oma menestyksekäs 16 vuoden ajoura takana.

OSSI OIKARINEN

Ossi Oikarinen on vastannut datainsinöörin työstä Tuukan taustalla niin simulaattorissa kuin viime vuonna mukaan tulleissa Formula-4 testeissä. Ossin vastuulla on ollut myös Tuukan ajotyylin kehittäminen formuloihin sopivaksi, työskentelyn hiominen kisainsinöörin kanssa sekä englannin kielen kehittäminen motorsport ympäristöön sopivaksi.

TOMMI PÄRMÄKOSKI

Kuortane Olympic Training Center on valinnut Tuukan tukiurheilijakseen ja sitä kautta Tuukan valmennukseen on saatu mukaan myös F1-kuljettaja Sebastian Vettelin ja Valtteri Bottaksen entiset fysiikkavalmentajat Tommi Pärmäkoski ja Jaakko Ojaniemi.

CFA Academy

Seinäjoelta maailman kartalle ponnistava CFAcademy on rakentanut F1 tason ajosimulaattorin Tuukan käyttöön. Simulaattorin pääarkkitehti Andy Symonds tunnetaan usean F1-tallin ajosimulaattori-projektin takaa.

FLYING FINN ACADEMY

Flying Finn Academy -maajoukkue on mukana Tuukan valmennuksessa jo neljättä vuotta. Flying Finn Academyn valmennusohjelmaan ovat kuuluneet mm. Kimi Räikkönen, Heikki Kovalainen, Valtteri Bottas, Esapekka Lappi ja Teemu Suninen.

KOIRANEN KEMPPI MOTORSPORT

Tuukka ajoi kaudella 2021 Formula-4 testiä Marko Koirasen tallissa, jonka kautta monet nykyiset F1-kuljettajat ovat rakentaneet uraansa. Kaudella 2022 yhteistyötä tullaan jatkamaan - uuden Koiranen Kemppi Motorsport -nimen alla. Ulkomaan Formula-4 testeistä vastasivat alan huipputiimit Prema ja Iron Lynx.